Terug van weggeweest: Italiaanse borrel in De burcht!

De afgelopen zeven jaar hebben wij foto’s geplaatst en stukjes geschreven over alle leuke dingen die wij in De Burcht hebben meegemaakt. Diners, lezingen, culturele evenementen, themaweken, uitjes met boot en bus. U kunt het resultaat op deze website terugvinden.

Het jaar 2020 is voor iedereen een bizarre tijd geweest en de eerste helft van 2021 is niet anders gebleken. Gelukkig heeft De Burcht de pandemie (tot het moment van dit schrijven) goed doorstaan. Geen van onze bewoners of medewerkers is in het ziekenhuis beland, noch is er iemand aan corona overleden. Daar zijn bewoners en medewerkers trots op en blij mee!

Het afgelopen 1,5 jaar hebben wij niet veel foto’s op deze website gepubliceerd. Nu begint het ‘normale leven’ weer langzaam terug te komen in De Burcht. Wij kunnen weer leuke dingen organiseren en dus ook weer foto’s en stukjes op de site zetten. Te beginnen met de Italiaanse borrel!

Woensdag 30 juni konden wij weer gezellig met elkaar een glas op elkaar heffen. Het thema was ‘Italia’. Drie weken lang waren er filmmiddagen met Italiaanse films en deze borrel viel daar midden in. De ruimte was aangekleed met Italiaanse vlaggen en prachtige zwartwit foto’s van bekende locaties in Italië. Onze kok had heerlijke borrelhapjes gemaakt uit de Italiaanse keuken. Naast prachtige Italiaanse wijnen, waren er typische drankjes als Campari soda en limoncello. Een bijzonder moment was de viering van de 95-jarige verjaardag van een bewoonster met een glaasje prosesso (spumante). De stemming was feestelijk. Fijn, het kon weer!