Kerstdiner 2014 weer erg gezellig

De sfeer zat er meteen goed in en dat was aan het geroezemoes goed te horen. Bewoners hadden familie en vrienden uitgenodigd en ook bestuur, vrijwilligers en de wijkverpleegkundige waren van de partij.

Het personeel van De Burcht runde het ‘restaurant’ vanavond op vakkundige wijze. In een open sfeer legden gasten gemakkelijk contact met anderen. Men had belangstelling voor elkaar en er werd veel gelachen. De ontspannen Burcht ‘community’ op zijn best!

Dit keer op de tweede etage
Het was meteen gezellig

Het diner was uitstekend en werd verzorgd door huiscateraar Gewoon Lekker Thuis. Op het menu stonden onder meer vitello tonato,  wildzwijn en heerlijke wijnen.

Voor het eerst in de zaal op de tweede etage
Voor het eerst in de zaal op de tweede etage

Nieuw was dat het kerstdiner in de zaal op de tweede verdieping van Burcht 1 werd gehouden, met uitzicht op de verlichte tuin. Het pakte goed uit.

Toespraken van o.m. de voorzitters van bestuur en bewonerscommissie
Toespraken van o.m. de voorzitters van bestuur en bewonerscommissie

Krachtige maar beknopte toespraken van de voorzitter van de bewonerscommissie en de voorzitter van het stichtingsbestuur. Ook sprak de voorzitter van de Stichting Vrienden van De Burcht warme woorden. Het bestuurslid voor juridische zaken wist het gehoor te raken met een mooie kerstgedachte. Al met al een memorabele avond!