Afscheid Ank Turnhout

Ank gaat na 5.969 dagen haar schouders onder De Burcht gezet te hebben, uit dienst. Niet dat bewoners of collega’s dat willen. Helemaal niet. Ank is een gezien onderdeel van het warme gezicht van De Burcht!

Ank's laatste dag achter de receptie
Ank’s laatste dag achter de receptie

Natuurlijk lonkt het pensioenleventje met meer tijd voor kinderen en kleinkinderen. Toch hopen wij dat ze over enige tijd als vrijwilliger wil terugkeren binnen de gelederen van De Burcht.

Magweg Afscheid Ank

Op 26 februari hebben wij met personeel en enkele vrijwilligers heerlijk gegeten en alvast een beetje afscheid genomen. Het was erg gezellig. Nog 2 dagen werken. Dan is het zover. De Burcht zal er in ieder geval erg aan moeten wennen.

Tijdens de maandelijkse gezamenlijke koffie op vrijdag 6 maart 2015, hebben de bewoners afscheid genomen van Ank. De grote opkomst gaf aan dat Ank enorm gewaardeerd wordt.

Samen met haar twee zonen, schoondochters en kleinkind , nam Ank de hartverwarmende woorden in ontvangst van Boudewijn, Mw. Ingrid Schram de Jong en Pim Schreiner. Miranda had een ontroerend verhaaltje over een mier en een eekhoorn die elkaar niet kunnen missen (net zoals wij Ank niet kunnen missen). En onder leiding van Mw. Barendrecht achter de piano, zongen alle aanwezigen een heus afscheidslied voor Ank.

Van heinde en verre kwam men voor Ank
Van heinde en verre kwam men voor Ank

Na alle lieve woorden kon iedereen genieten van een kopje koffie en de overheerlijke appeltaart, boterkoek en cake, door Ank zelf gebakken die ochtend! Nadat Ank van alle bewoners persoonlijk afscheid had genomen, liep ze nog één keer met de koffiekar vol bloemen en cadeaus naar de lift… Tot ziens Ank.

Ank met volle cadeautrolley
Ank met volle cadeautrolley